Breaking News

Maqedoni, orë policore nga e premtja deri ditën e martë

Gjatë mbledhjes së sotme të Qeverisë u mor vendim për kufizimet e reja të lëvizjes.

Sipas njoftimit qeveritar, nga dita e premte në ora 16:00 deri ditën e martë ora 5:00do të ndalohet lëvizja e qytetarëve.

Kufizimet tjera për personat deri 18 vjet dhe mbi 67 vjet mbesin në fuqi.