Breaking News

Itali, vdesin me dhjetëra mjekë dhe anë të personelit shëndetësor

Në Itali që konsiderohet qendra e dytë e përhapjes së virusit Korona në Evropë, deri më tani kanë vdekur me dhjetëra mjekë dhe anëtarë të personelit shëndetësor si pasojë e infektimit me virusin Korona.

Gazeta “Daily Mail” në një raport të saj ka shkruar se Federata Kombëtare e Kirurgëve dhe e Dentistëve në Itali ka konfirmuar numrin e viktimave në mesin e kuadrit dhe personelit shëndetësor të infektuar me virusin Korona gjatë përballjes me këtë sëmundje epidemike.

Sipas këtij burimi, në Itali deri më tani kanë vdekur 50 mjekë si pasojë e infektimit me virusin Covid-19 që 17 prej tyre ishin të pranishëm në Lambordia, qendrën kryesore të përhapjes së këtij virusi në Itali.