Breaking News

Pelosi: Trump nuk do të jetë fitues i zgjedhjeve të ardhshme

Nancy Pelosi kryetare e Dhomës së Përfaqësuesve lidhur me dosjen e shkarkimit të Trump dhe dërgimin e dosjes në Senat tha: Trump nuk do të jetë fitues i zgjedhjeve të ardhshme.

Demokratët duke ndjekur çështjen e shkarkimit të Trump, do të bëjnë të mundur disfatën e tij në zgjedhjet e ardhshme. Trump do të shkarkohet përgjithshëm. Pelosi deklaroi se iniciativa e saj për hapjen e dosjes së shkarkimit të Donald Trump do të ndihmojë votuesit amerikan që të gjykojnë në formë të drejtë dhe Trump të jetë përgjegjës përballë popullit amerikan. Zgjedhjet e ardhshme presidenciale në Amerikë do të organizohen më 3 nëntor të këtij viti.