Breaking News

Ministrat e punëve të jashtme të Iranit dhe Pakistanit takohen në Teheran

Ministrat e punëve të jashtme të Iranit dhe Pakistanit gjatë një takimi në Teheran kanë biseduar në lidhje me çështjeje me interes të të dy vendeve.

Zyra informative e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Iranit njoftoi se Muhamed Xhavad Zarif, ministri i punëve të jashtme të Iranit dhe Shah Mahmud Kurejshi, ministri i punëve të jashtme të Pakistanit, ditën e hënë janë takuar në Teheran dhe kanë biseduar në lidhje me marrëdhëniet bilaterale dhe çështjet rajonale, sidomos në lidhje me tensionet në rajonin e Gjirit Persik.

Ministri i punëve të jashtme të Pakistanit i cili ka arritur në Iranit për një vizitë zyrtare, ditën e diele ka vizituar Mauzoleun e Imam Ali Reza (a.s.) në Mashhad në verilindje të Iranit.