Breaking News

Ushtria e Sirisë dislokohet në kufijtë e përbashkët me Turqinë

Si rezultat i marrëveshjes mes forcave demokratike të Sirisë dhe forcave të qeverisë siriane, forcat e ushtrisë së Sirisë gradualisht po marrin nën kontroll qytezat dhe zonat që ishin nën kontroll të forcave militante kurde dhe në këtë mënyrë që të përballen me operacionet armiqësore të Turqisë.