Breaking News

Arrestohet 50 palestinezë nga forcat ushtarake sioniste

Forcat ushtarake të regjimit sionist kanë filluar një valë të gjerë të arrestimeve të palestinezëve në Bregun Perëndimor të Lumit Jordan dhe në Kodsin e pushtuar dhe kanë arrestuar 50 palestinezë.

Agjencia e lajmeve Kods Press njoftoi se ushtria e regjimit sionist njoftoi se sot në mëngjes, forcat ushtarake të regjimit sionist kanë arrestuar 29 palestinezë në Bregun Perëndimor të Lumit Jordan dhe kanë pretenduar se këta palestinez kanë lidhje me veprimtarinë e Rezistencës.

Sipas këtij burimi, ushtria e regjimit sionist ka arrestuar edhe 26 palestinezë në Kodsin e pushtuar që në mesin e të arrestuarve është edhe një grua, një student dhe ish-të burgosur palestinezë.