Breaking News

Sistemi raketave Kupola e Hekurt e regjimit sionist është kanceroz

Rrjetet televizive dhe informative të regjimit sionist raportuan kancerogjenitetin e sistemit të mbrojtjes të quajtur Kupola e Hekurt, njoftoi Tabnak.

Rrjeti raportoi se një numër i njësive të mbrojtjes ushtarake të regjimit, që shërbejnë në sistemin anti-raketor Kupola e Hekurt, kanë shkaktuar kancer. Deri më tani, pesë ushtarë, shumica e të cilëve shërbejnë në sistemin e Kupës së Hekurt, janë diagnostikuar me kancer, sipas raportit. Raporti shton se një numër i lartë i pacientëve me kancer që punojnë në njësinë e mbrojtjes ajrore të ushtrisë sioniste kanë bërë që zyrtarët e regjimit të hetojnë ndikimin e mundshëm të aktiviteteve të këtij sistemi në shfaqjen e kancerit. Kupa e Hekurt është një sistem i lëvizshëm i mbrojtjes ajrore i krijuar nga kompania sioniste Rafael.