Breaking News

Mickoski: Qeveria e turpëroi vendin

Kryetari i OBRM-PDUKM-së, Hristijan Mickoski në emisionin debatues në televizionin ‘Klan Maqedoni’ theksoi se pushteti i turpëroi Republikën e Maqedonisë.

Ai theksoi se tani shteti unë as nuk është në pritje të BE-së dhe se arsyeja për një gjendje të tillë është mungesa e reformave që i zbaton pushteti si dhe plani 3/6/9 që tashmë askush nuk e përmend, përcjell Telegrafi Maqedoni.“

Ku jemi tani, s’jemi as në pritje, tani jemi të turpëruar. Tani na tërhoqën edhe nga pritja, për arsye se është larg data, për shkak se nuk ka vlera”, tha Mickoski.