Breaking News

Sanders drejtuar Trump: Sulmi ndaj anijeve në detin e Omanit nuk duhet të bëhet pretekst për të sulmuar Iranin

Senatori demokrat drejtuar presidentit amerikan Donald Trump ka thënë se sulmi ndaj anijeve në detin e Omanit nuk duhet të përdoret si pretekst për të sulmuar Iranin.

Bernei Sanders kandidat për zgjedhjet presidenciale të vitit 2020 ka paralajmëruar presidentin amerikan Donald Trump mbi pasojat e përdorimit të sulmit ndaj anijeve në detin e Omanit si një pretekst për të sulmuar Iranin. Kjo çështje nuk duhet të përdoret si mjet për të krijuar kushtet për të luftuar kundër Iranit , një luftë që për Iranin, Amerikën, rajonin dhe Botën do të jetë katastrofike, ka thënë në fjalën e tij senatori amerikan. Ai ndër të tjera ka theksuar se sulmi ndaj naftëmbajtëseve nuk është i pranueshëm mirëpo rasti në fjalë duhet hetuar në mënyrë të drejtë.