Breaking News

Për herë të parë delegacioni sionist i Holokaustit udhëton në Arabinë Saudite

Sekretari i përgjithshëm i Unionit saudit “Bota islamike”, e ka ftuar zyrtarisht delegacionin e Holokaustit të udhëtojnë në Arabinë Saudite.

Uebfaqja e Ministrisë së jashtme të regjimit sionist shkruan se për herë të parë një “delegacion hebre” do të udhëtojë në Arabinë Saudite me kërkesë të Unionit Botëror Islamik. Sipas kësaj ministrie, Sekretari i përgjithshëm i Unionit saudit, Mohammed bin Abdul Karim al-Aisi, ka kërkuar zyrtarisht nga delegacioni hebre për të udhëtuar në Arabinë Saudite, dhe ky udhëtim do të mbahet në janar 2020. Unionit saudit “Bota islamike” është një institucion saudit që u themelua në vitin 1962 nga Faisal Bin Abdul Aziz me seli në Mekë.