Breaking News

Deputeti arab: Regjimi sionist është armiku kryesor i kombit arab e jo Irani

Një anëtar i parlamentit arab theksoi se vendet arabe nuk duhet të harrojnë se armiku kryesor i kombit arab është regjimi sionist, e jo Irani.

Zafer Al Ani, deputet i Parlamentit të Arabisë Saudite, theksoi: Armiku kryesor i umetit arab është regjimi sionist dhe jo Irani. Ai ka shtuar: Disa vende janë duke u munduar që armikun sionist ta zëvendësojnë me Iranin.  Është e vërtetë se Irani, në disa raste, merr qëndrime negative kundër umetit arab, por kjo nuk duhet ta bëjë në asnjë mënyrë armikun kryesor të kombit tonë dhe natyrën e luftës sonë me regjimin sionist ta harrojmë.  Al Ani shtoi: “Vendet arabe kundërshtojnë fuqimisht normalizimin e marrëdhënieve me Izraelin dhe ky është një grusht shteti kundër planit përpara fillimit të Iniciativës Arabe të Paqes.