Breaking News

Ministri i jashtëm turk thekson mbi respektimin e rezultateve të zgjedhjeve në Venezuelë

Ministri i jashtëm turk tha se duhet të respektohen rezultatet e zgjedhjeve në Venezuelë.

Mevlut Chavushoglu ka thënë: “Ne duhet të ndihmojmë Venezuelën të kapërcejë krizën e saj ekonomike dhe të gjithë duhet të respektojnë rezultatin e zgjedhjeve në këtë vend”. Juan Guaido, lider i opozitës në Venezuelë, të mërkurën me mbështetjen e SHBA dhe të disa vendeve perëndimore, e ka shpallur veten president të Venezuelës.

Advertisements