Breaking News

“Kërcënimet e SHBA kundër Iranit nuk janë të rëndësishme”

Kërcënimet e SHBA kundër Iranit nuk janë të rëndësishme, ka thënë një zyrtar i lartë i Gardës Revolucionare të Iranit.

Kërcënimet amerikane kundër Iranit nuk janë të rëndësishme, sepse fuqia ushtarake dhe racionaliteti politik e këtij vendi janë në rënie, tha zëvendëskomandanti i përgjithshëm i Gardës Revolucionare të Iranit, gjeneral brigade Hosein Salami, duke ju drejtuar një ceremonie lokale të premten. Ai vuri në dukje se komplotet amerikane janë zhdukur gjë që ka çuar në përmirësimin e bashkëpunimit midis shteteve rajonale. Pavarësisht nga të gjitha uljet dhe disa luftërave në rajon, Republika Islamike e Iranit tani është një vend i sigurt dhe krenar, shtoi gjeneral brigade Hosein Salami.

Advertisements