Breaking News

Uashington Post: Ngacmimet e Amerikës kundër Iranit të paefektshme

Uashington Post, të premten, në një artikull të saj duke thënë se politika e Trump kundër Iranit është një lloj ngacmimi dhe përdorimi i literaturës së vështirë dhe të butë në të njëjtën mënyrë, ka shtuar: Mosdorëzimi i Iranit ndaj ngacmimeve mund të jetë kundërproduktiv ndaj politikave të Uashingtonit.

Në një takim të Këshillit të Sigurimit të OKB-së më 26 shtator, Trump foli kundër Iranit dhe kërcënoi vendet e tjera, duke paralajmëruar se shkeljet e sanksioneve të SHBA kundër Iranit do të kenë pasoja të rënda. Lideri suprem i Revolucionit Islamik të Iranit theksoi se të rinjtë e vendit dhe populli i Iranit duke neutralizuar edhe armën e fundit të mbetur të armikut, do të thotë sanksionet, do t’i japin një goditje tjetër Amerikës.

Advertisements