Breaking News

Kuvendi i Maqedonisë sot fillon fushatën për referendumin e 30 shtatorit

Komisioni Shtetëror Zgjedhor sot duhet ta përfundojë listën zgjedhore për referendumin të caktuar për 30 shtator, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në orën 15:30 KSHZ do të mbajë seancë në të cilën do të përfundohet lista zgjedhore në të cilën do të tregohet numri i saktë që do të mund të sqarohen për referendum.

Në seancë në rend të ditës është edhe rishikimi dhe miratimi i kërkesës për marrjen e udhëheqjes për vëzhgim të referendumit të vitit 2018, të paraqitura nga CIVIL, Qendra për liri Shkup dhe Tv Vizion Plus Tiranë, si dhe propozimin e vendimi për ndryshimin dhe plotësimin e planit vjetor për nevoja të përgjithshme nga blerjet publike.

Advertisements