Breaking News

Ndërtohen dhjetëra njësi të reja banimi për sionistët në Kudsin e pushtuar

Komiteti lokal për rregullim dhe ndërtim i lidhur me prefekturën e regjimit sionist në Kudsin e okupuar planifikon ndërtimin e 150 njësive banesore në lagjen Bejt Hanina në veri të Kudsit.

Gazeta sioniste ‘Israel Hume’ shkroi të martën se banorët palestinezë të lagjes Beit Hanina në veri të qytetit Kuds, janë dëbuar nga tokat e tyre pasi kolonët sionistë u vendosën në këtë zonë. Erie King, anëtar prefekturës së regjimit sionist ka thënë: Kolonët sionistë, duke falsifikuar dokumentet, regjistruan pronat e palestinezëve në emrat e tyre dhe dëbuan ata nga shtëpitë e tyre.

Advertisements