Breaking News

Maqedonia do t’i kthejë 70 milionë euro Këshillit të Evropës

Shteti do të kthejë 70 milionë euro në bankën e Këshillit të Evropës, të cilat ishin dedikuar për ndërtimin e Qendrës klinike në Shkup.

Deri më shtator së bashku me këtë institucion dhe ekspertët nga Komisioni Evropian do të filloj për gjetjen e zgjidhjes për Qendrën e Klinikës e cila do të japë shërbime shëndetësore të kohës në një vend.

Kjo u tha në seancën e sotme të kuvendit për financim dhe buxhet, nga ministri për financa, Dragan Tevdovski i cili tha se parat do të kthehen pa paguar shteti penalti ose mjete shtesë.

Ai tha se marrëveshja është nënshkruar për 97 milionë euro nga të cilat 70 për Qendrën Klinike në Shkup të cilat do të kthehen, ndërsa 27 milionë euro janë për spitalin klinikë në Shtip, dhe ky projekt do të realizohet.

Advertisements