Breaking News

Largimi i Trump nga marrëveshja bërthamore ishte një gabim historik

Ish diplomatja amerikane dhe ish-negociatorja e lartë bërthamore në bisedimet midis RII dhe G 1 + 5 të martën kritikoi largimin e Presidentit amerikan Donald Trump nga marrëveshja bërthamore me Iranin, duke e konsideruar këtë veprim si një gabim të madh historik.

Wendy Sherman, në një artikull të botuar në revistën e Foriegn Policy, duke pranuar se Republika Islamike e Iranit i është përmbajtur plotësisht Programit të Përbashkët të Veprimit, tha se tërheqja e Trump nga kjo marrëveshje ka humbur besimin e Uashingtonit tek aleatët e tij.

Advertisements