Breaking News

Arrestohen dhjetëra terroristë të ISIS në Turqi

Forcat turke të sigurisë arrestuan 38 anëtarë të grupit terrorist ISIS gjatë një operacioni. Forcat e sigurisë në Stamboll arrestuan 38 terroristë gjatë një operacioni të tyre.

Në vitet e fundit, Turqia ka qenë një lojtar i rëndësishëm në transferimin e elementeve ISIS në Siri dhe Irak. Ndërkohë, arrestimi i pjesëtarëve të ISIS në Turqi ka ndikuar në ndjekjen e një politike të dyfishtë të Ankarasë ndaj çështjes së terrorizmit .

Advertisements