Breaking News

Palmer: Pas miratimit të marrëveshjes së Prespës hapet e ardhmja evropiane e Maqedonisë

“Në bisedat që i pata sot, kam shfaqur përkrahjen e ShbA-ve për marrëveshjen e Prespës dhe të ardhmen e Maqedonisë si anëtare e NATO-s dhe BE-së. Maqedonia ka marr ftesë për në NATO për arritjen historike dhe ka një rrugë të pastër që të hapen bisedimet me BE-në. Referendumi në shtator do të jetë datë e rëndësishme që do t’i jap publikut maqedonas mundësi të shprehen për marrëveshjen, dhe shpresojmë se njerëzit do të votojnë dhe do të shprehin mendimin në një atmosferë të lirë nga dezinformatat”, tha Palmeri njofton Telegrafi Maqedoni.

Ai shtoi se ky është moment historik për Maqedoninë, dhe pas miratimit të marrëveshjes së Prespës hapet e ardhjma evropiane për Maqedoninë dhe qytetarët e saj./Telegrafi/

Advertisements