Breaking News

Arabia Saudite teston armët izraelite në Jemen

Aktivisti i njohur i rrjeteve sociale në Arabinë Saudite, Muxhtahedi thotë se Arabia Saudite në luftën kundër Jemenit ka përdorur dhe testuar armët izraelite.

Agjencia Neshra e lajmeve njofton se Muxhtahedi aktivist i njohur saudit i rrjeteve sociale në një artikull të tij për Gulf.online ka konfirmuar se Arabia Saudite ka përdorur armët izraelite në luftën kundër Jemenit. Ai thotë se regjimi sionist ka pajisur forcat ajrore të Arabisë Saudite me bomba dhe raketa të ndaluara për të sulmuar provincat e kontrolluara nga Ansarullah në Jemen. Lajmi i mësipërm është publikuar në bazë të informacioneve të dala nga burime të afërta me komitetin informativ të Kongresit amerikan.

Advertisements