Breaking News

Takimi i fshehtë i Netanjahut dhe Bin Selman

Gazeta sioniste Maariv në një artikull të saj ka zbuluar takimin e fshehtë të Beniamin Netanjahut kryeministrit të regjimit sionist dhe Muhamed bin Selman, princi i kurorës i Arabisë Saudite.

Gazeta sioniste ka zbuluar se kryeministri i regjimit sionist dhe princi i kurorës i Arabisë Saudite kanë pasur një takim të fshehtë mes tyre. Sipas gazetës Maariv, takimi i Netanjahut dhe Bin Selman është bërë në oman kryeqytetin e Jordanisë. Maariv shkruan se takimi u bë gjatë vizitës së Netanjahut në Jordani që u krye të hënën e kaluar.

Advertisements