Breaking News

Ambasadorja amerikane në Kanada kërcënohet me vrasje

Ambasadorja amerikane në Kanada u kërcënua me vdekje nga individë të panjohur.

Ambasadorja amerikane në Kanada, Kelly Craft, mori një letër kërcënuese ku i bën thirrje asaj të largohet nga zyra e vetë ose në të kudnërtën do të vritet. Letra, së bashku me një paketë të dyshimtë që mund të përmbaj pluhur të bardhë, u dërgua në Ambasadën Amerikane në Kanada të enjten. Ligjvënësit kanadezë miratuan njëzëri një mocion mbështetës të politikave kanadeze të tregtisë së çelikut dhe aluminit, si dhe për sistemin e menaxhimit të furnizimit që mbështet sektorët kryesorë bujqësorë. Dhoma e ulët e Parlamentit të Kanadasë ka dënuar njëzëri sulmet personale ndaj kryeministrit Justin Trudeau nga Presidenti i SHBA Donald Trump dhe zyrtarë të tjerë amerikanë, të cilët kanë fyer elitat kanadeze dhe qytetarët e zakonshëm pas një mosmarrëveshjeje mbi tregtinë.

Advertisements