Breaking News

Serbia po përpiqet për zgjidhje të përhershme me Kosovën

Serbia është e gatshme që të vazhdojë përpjekjet që të gjendet një zgjidhje e përhershme që do të ishte në interesin edhe të Prishtinës edhe Beogradit.

Kështu ka thënë ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, që ka shtuar se përpjekjet e tyre po bëhen që t’i sillet stabiliteti gjithë rajonit dhe Evropës, shkruan gazeta serbe Most. Daçiq ka thënë se synimi kryesor i Serbisë është ruajtja e paqes dhe stabilitetit.

Advertisements