Breaking News

Rregullat e reja për regjistrimin e veturave në Kosovë

Një rregull i ri i vendosur nga Ministra e Punëve të Brendshme ka vë para aktit të kryer vozitësit.

Secili nga ata që ngasin vetura dhe kanë gjoba të papaguara do të hasin në probleme kur ta bëjnë regjistrimin e automjeteve.

Nga sot e tutje, asnjë makinë nuk do të mund të regjistrohet apo të shitet pa i bërë pagesat e tiketave të marra në trafik.

Advertisements