Breaking News

Zbulohet takimi i fshehtë i Natanjahut me ambasadorin e EBA në SHBA

Burime mediatike kanë njoftuar për një takim të fshehtë midis kryeministrit të regjimit sionist dhe ambasadorit të EBA në SHBA.

Sipas Associated Press, takimi i fshehtë midis Benjamin Natanjahut dhe Jusef Al Taibe u mbajt në muajin Mars të këtij viti, ku ky takim ishte aranzhuar nga Brian Hook, Drejor i zyrës për planifikime politike pranë DASH në Uashington. Në këtë takim kanë prezantuar edhe disa diplomatë tjerë të huaj si Sheikh Abdullah bin Rashid Al Khalifa, ambasador i Bahrejnit si dhe disa drejtorë të mediave kryesore amerikane. Në këtë takim ishte kërkuar nga Trump që të dilte nga marrëveshja bërthamore e Iranit. Të gjithë të pranishmit kishin mirëpritur vendimin që presidenti amerikan Donald Trump të dilte nga marrëveshja bërthamore e Iranit.

Advertisements