Breaking News

Hahn: U keqkuptua deklarata ime për çështjen e emrit të Maqedonisë

Komisionari evropian për zgjerim, Johannes Hahn porositi se deklarata e tij për çështjen e emrit është keqkuptuar.

Sipas tij, ka inçizime dhe ishte gabim, pasi që ha thënë se ka besim qe për disa javë mund të gjendjet zgjidhje, e jo për dy javë, dhe se kjo do të thotë që në një të ardhme të afërme mund të arrihet një ujdi për emrin.

Ai ritheksoi se pas Raportit pozitiv të Komisionit Evropian (KE), “tani më e rëndësishme është të gjendet një zgjidhje për çështjen e emrit”, që vendet anëtare ta miratojnë udhëzimin pozitiv./Telegrafi/

Advertisements