Breaking News

Seanca të dy komisioneve në Kuvendin e Maqedonisë

Këshilli buxhetor i Kuvendit të Maqedonisë do të mbajë seancën e radhës, ku në rend dite është Miratimi i numrit të bashkëpunëtorëve të jashtëm, sipas grupeve parlamentare.

Seancë do të mbajë edhe Komisioni për arsim, shkencë dhe sport, ku në rend dite është Propozim-ligji për arsim të lartë, në lexim të dytë.

Gjithashtu, është paralajmëruar vizitë e një delegacioni norvegjez nga Komiteti i Helsinit, në kuadër të të cilit do të mbahet takim pune me Grupin parlamentar ndërpartiak për të drejtat e personave LGBT.

Advertisements