Breaking News

Dorëheqja e këshillit të brendshëm të Trump, insistim I John Bolton

Sipas autoriteteve amerikane, dorëheqja e këshilltarit të brendshëm të presidentit amerikan, u bë pas insistimit të madh të John Bolton.

Dorëheqja e Tom Baseret, këshilltar i presidentit Donald Trump për çështjet e brendshme, ka dhënë dorëheqje pas këmbënguljes së vazhdueshme të John Bolton këshilltar për sigurinë kombëtare në Amerikë. John Bolton ka nisur detyrën e tij si këshilltar i sigurisë kombëtare që prej ditës së hënë. Ai ka insistuar shumë në dhënien e dorëheqjes së Tom Baseret. Ndërkohë Sara Sanders zëdhënëse e Shtëpisë së Bardhë ka thënë se presidenti Donald Trump vlerëson punën e këshilltarit Besert për sigurinë e vendit të madh Amerikës. Sipas saj, Baseret ka qenë aktiv në garantimin e sigurisë së kombit përballë kërcënimeve të terroristëve, forcimin e sistemit mbrojtës kibernetik dhe reagimin ndaj fenomeneve katastrofike natyrore.

Advertisements