Breaking News

Dalin imazhet e para nga dëmet e shkaktuara nga tërmeti në Serpol Zehab / 15 persona humbin jetën

Një termet prej 5.5 shkallë rikhter ka ndodhur sot në Serpal Zehab në provicnën Kermanshah.

Sipas agjencisë së lajmeve Fars, termeti prej 5.5 shkallë rikhter ka ndodhur në Serpal Zehab në provicnën Kermanshah. Ky termet ka ndodhur në orën 13:05:25 sot  në gajtësinë gjeografike 45.81 dhe në thellësi prej 8 kilometër në tokë. Mazjar Tehmasobi, kreu I shërbimit shëndetësor në Serpal Zehab, ka thënë: Tërmeti I cili ka ndodhur sot në këtë rajon ka lënë të vdekur 15 persona dhe ka shkaktuar shumë dëme material. Adel Shafei, përfaqësues I Gjysmëhënë së kuqe në provicnën Kermanshah ka thënë: Pas ndodhjes së termetit, në këtë vend janë dërguar 20 ekipe shpëtimi, për të ndihuar qytetarët në nevojë.

Advertisements