Breaking News

VMRO-DPMNE: Qeveria e LSDM-së për 10 muaj paralizoi shtetin e Maqedonisë

Sot OBRM-PDUKM, me një komunikatë ka akuzuar LSDM dhe shefin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Zoran Zaev, siç thuhet për robërimin dhe kapjen e institucioneve të shtetit.

Nga kjo parti thonë se në Maqedoni nuk jetohet më mirë dhe se qeveria ju ka harxhuar 10 muaj qytetarëve të vendit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Pas 10 muaj qeverisje të LSDM-së, nuk i ka relizuar premtimet e dhëna, nuk ka projekte të reja, ka rënie të standardit në vend dhe rritje të korrupsionit, nuk ka rritje të rrogave, rinia largohet nga vendi, ndërsa premtim i për një jetë më të mirë ka ngelur letër”.

“Në Republikën e Maqedonisë janë kidnapuar institucionet shtetërore, ligjet dhe kushtetuta. Qytetarët e Maqedonisë meritojnë më shumë. Meritojnë përgjegjësi të qeverisë që do të kujdeset për interesat e tyre”.

Advertisements