Breaking News

Iran: Arrestohen anëtarët e një grupi terrorist në provincën Khozestan

Forcat e rendit të Republikës Islamike të Iranit, kanë arrestuar një grup terrorist në provincë Khuzestan në jugperëndim të Iranit.

Në kuadër të përpjekjeve për neutralizimin e objektivave të regjimit Al Saud, Amerikës dhe forcave anti-revolucionare, që kanë për qëllim të kryejnë akte terroriste brenda në Iran, një grup i armatosur me armë të lehta dhe gjysmë të rënda, është zbuluar dhe arrestuar në provincën Khuzestan. Grupi kishe planifikuar të kryente disa veprime terroriste në ambientet publike të provincës në fjalë. Armët që janë konfiskuar janë kajkushka, granata dhe lloje të ndryshme automatikësh. Armiqtë e Republikës Islamike të Iranit për 40 vjet me radhë kanë përdorur grupet terroriste për të destabilizuar situatën dhe dëmtuar sigurinë në vend.

Advertisements