Breaking News

Miratohet Ligji për përdorimin e gjuhëve

Me 64 vota “për” dhe 24 sipas Badinterit, që kanë votuar me ngritje të dorës sepse sistemi nuk ishte në funksion, është sjellë Ligji për gjuhët. Deputetët e VMRO-DPMNE-së ishin prezent në sallë ku bërtitnin dhe zëshëm kanë kundërshtuar ligjin dhe tërë procedurën.  Me mikrofon të ndalur, kryetari Xhaferi shpalli se votimi ishte i rregullt dhe se ligji është sjellë.

Advertisements