Breaking News

Meta në Baku: Bashkëpunim dypalësh me Azerbajxhanin dhe në turizëm

Presidenti Ilir Meta ndodhet në Baku ku merr pjesë në Forumin Global, ku janë të pranishëm krerë shtetesh dhe qeverish të vendeve të ndryshme.

Ai u prit në një takim të veçantë nga Presidenti i Azerbajxhanit, Aliyev.

Presidenti Meta vleresoi mbeshtetjen që homologu i tij Aliyev ka dhënë për projektin TAP dhe procesit të gazifikimit të Shqipërisë.

“Të zgjerojmë bashkëpunimin dypalësh ekonomiko-tregtar dhe në fushën e turizmit”, është shprehur Meta.

Advertisements