Breaking News

Udhëtimi i Princit të Kurorës Saudite në Londër dhe vazhdimi i protestave

Aktivistët e të drejtave të njeriut në Mbretërinë e Bashkuar dënuan vizitën e Princit të Kurorës Saudite në Londër, duke mbajtur në duar imazhe të një pjese të krimeve të këtij regjimi.

Sipas agjencisë së lajmeve IRIB, Komisioni i të drejtave të njeriut dhe organizatave kundër luftës në Britani, kanë shfaqur imazhe të krimeve të regjimit saudit sidomos në Jemen. Më parë në një takim të përfaqësuesve të organizatave kundër luftës, kundërshtarëve të politikës saudite, institucione islamike dhe përkrahës të demokracisë, kanë mbajtur protesta kundër udhëtimit të Ben Selman dhe në duar kanë mbajtur imazhe të krimeve të regjimit sionist. Këto organizata përveçse do të mbajnë protesta masive kundër regjimit saudit gjatë gjithë javës, ata do të shfaqin edhe imazhe kundër ben Selman  dhe arsyet e kundërshtimit të vizitës së tij në Londër.

Advertisements