Breaking News

Xhaferi: Deputetët e LSDM-së nuk e mbështetën Ligjin për përdorimin e gjuhëve

Sipas kryekuvendarit Talat Xhaferi, pikërisht deputetët e LSDM-së nuk kanë dhënë mbështetjen e tyre për t’u votuar Ligji për përdorimin e gjuhëve.

Ai thotë se është i gatshëm ta caktojë edhe një seancë, ku drejtpërsëdrejti do të votohet për miratimin e këtij ligji, duke lënë anash shqyrtimin e mijëra amandamenteve të OBRM-PDUKM-së, të cilët janë shprehur kundër këtij ligji.

Sipas tij, OBRM-PDUKM-ja ka të drejtën e vërejtjes procedurale, por Kuvendi nuk guxon të bëhet peng i askujt.

Xhaferi thotë se nuk ka hapësirë për shqetësim për koalicionin qeverisës LSDM-BDI, dhe se Ligji për përdorimin e gjuhëve do të miratohet.

Advertisements