Breaking News

Presidenti Ruhani uron Estoninë për ditën kombëtare

Presidenti i Republikës Islamike të Iranit , z. Hasan Ruhani me anë të një mesazhi ka uruar Estoninë për ditë kombëtare dhe shpresoi se me bashkëpunim dhe mirëkuptim, bashkëpunimi mes dy vendeve të zgjerohet akoma më shumë.

24 shkurti është dita kombëtare apo e pavarësisë së Estonisë në vitin 1918. Estonia një vend i Evropës verilindore është i kufizuar me detin Baltik, Rusinë dhe Lituaninë. Estonia është ndarë nga ish BS në vitin 1991 me anë të një referendumi.

Advertisements