Breaking News

Ambasadori i Iranit në Bejrut: Irani është krenar për mbështetjen e frontit të rezistencës

Ambasadori i Republikës Islamike të Iranit në Liban tha se Irani sot me krenari mbron frontin e rezistencës në Liban, Irak dhe Siri.

Sipas IRIB, Mohamed Fat’h Ali, të premten në ceremoninë e përvjetorit të 39-të të fitores së Revolucionit islamik të organizuar nga iranianët me banim në Liban, ka thënë: Amerikanët, të cilët krijuan dhe mbështetën grupin terrorist ISIS dhe grupet e tjera terroriste, sot i mohojnë veprimet e tyre të pandershme. Mohamdd Shariatmadar, këshilltar kulturor iranian në Bejrut, gjithashtu duke iu referuar rolit kryesor të Republikës Islamike të Iranit në flamurin e kulturës së rezistencës në botën myslimane, ka thënë se fitoret e boshtit të rezistencës në Irak, Siri dhe Liban treguan se fryma e rezistencës është mënyra më e mirë për arritjen e qëllimeve të pastra.

Advertisements