Breaking News

Trump dhe përsëritja e deklaratave të tij anti-iraniane

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës, përsëriti pretendimet e tij anti-iraniane.

Presidenti i SHBA, Donald Trump, në një fjalim të premten në Davos, pohoi se bota duhet të parandalojë Iranin nga blerja e armëve bërthamore, transmeton rrjeti televiziv Al Hadith. Pretendimet anti-iraniane të Trump bëhen në kohën kur ANEA ka theksua vazhdimisht angazhimin e Iranit në përmbushjen e detyrimeve që dalin nga marrëveshja bërthamore. Presidenti amerikan shtoi se duhet të ballafaqohemi me ndikimin e Iranit në rajon. Në kushtet kur politikat e Shtëpisë së Bardhë kanë qenë gjithmonë për të mbështetur grupet terroriste, Trump pretendon  se është duke e luftuar terrorizmin.

Advertisements