Breaking News

Iran: 28 kontrata të tjera naftore me kompanitë e huaja

Brenda 3-4 muajve të ardhshëm, Irani do të finalizojë 28 kontrata me investitorët e huaj.

Amir Zamani’nia, zv/ministër i naftës i Republikës Islamike të Iranit për çështjet ndërkombëtare dhe biznesit, thotë se aktualisht Irani është në bisedime me palën japoneze, kineze, ruse dhe evropiane për nënshkrimin e kontratave të reja të naftës. Ai shpresoi se brenda muajit mars, do të finalizohen 10 kontrata të reja për zgjerimin e fushave të naftës së Iranit.

Advertisements