Breaking News

Përfaqësuesi rus në Kombet e Bashkuara: Amerika është duke tradhtuar

I dërguari rus në OKB kritikoi refuzimin e projekt-rezolutës mbi procesin e shqyrtimit të përdorimit të armëve kimike në Siri, duke thënë se SHBA po tradhton jo vetëm të vërtetën, por edhe vetveten.

Deklarata u bë nga Vasily Nebenzia në seancën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, ku u diskutua mbi përdorimin e armëve kimike në Siri. Sot, përsëri, ajo që dëgjuam në deklaratën e Shteteve të Bashkuara për Rusinë ishte përsëritje. Fakti që rezoluta jonë po refuzohet është zbulimi i një fakti që është për keqardhje. Shtetet e Bashkuara vazhdojnë të mos i shërbejnë një procesi profesional të pavarur, tha përfaqësuesi i përhershëm i Federatës Ruse në Kombet e Bashkuara. Ju (amerikanët) jo vetëm që mohoni të vërtetën, por ju e tradhtoni veten para bashkësisë ndërkombëtare.  Çfarë bëri qeveria siriane? Në këtë mënyrë, ju luani rolin e gjyqtarit dhe rolin e hetuesit. I dërguari i Rusisë në Kombet e Bashkuara ka theksuar se edhe vetë amerikanët duhet t’a kuptojnë se e tradhtojnë veten?

Advertisements