Breaking News

Palestinezët djegin portretin e Trump dhe Pence

Gjatë protestave të organizuara në BPLJ, palestinezët kanë djegur portretet e presidentit amerikan Donald Trump dhe zëvendësit të tij Mike Pence.

Sipas një njoftimi të agjencisë Palestinë Today, në kuadër të vizitës së Mike Pence në territoret e pushtuara, palestinezët kanë protestuar kundër tij dhe kundër presidentit amerikan, duke djegur portretet e tyre. Protestat janë përqendruar kryesisht në Betlehem në rajonin BPLJ. Zv/presidenti amerikan dje ka shkuar për një vizitë në territoret e pushtuara palestineze (Izrael).

Advertisements