Breaking News

Përfaqësuesi i Hollandës në OKB: Të gjitha palët të zbatojnë marrëveshjen bërthamore

Përfaqësuesi i Hollandës në OKB ka kërkuar nga të gjitha palët që të zbatojnë marrëveshjen, duke e cilësuar këtë marrëveshje kulmin e diplomacisë ndërkombëtare.

Karel van Oosterom, në takimin e KS të OKB kushtuar ndalimit të përhapjes së armëve të shkatërrimit në masë kat hënë: Suksesi marrëveshjes bërthamore dhe i programit të përbashkët të veprimit është konfirmuar nga raportet e ANEA dhe të gjitha palët duhet të zbatojnë zotimet e tyre në mënyrë të plotë. Oosterom ndër të tjera tha se Hollanda mundohet që të gjitha palët të zbatojnë rezolutën 2231 të KS të OKB.

Advertisements