Breaking News

Amerika edhe një herë mbështet trazirat në Iran

Shtëpia e Bardhë edhe një herë me anë të një deklarate ka mbështetur trazirat në Iran.

Uashingtoni duke nxjerrë një deklaratë shprehu mbështetjen për elementët destruktivë të trazirave të fundit në disa qytete të Iranit dhe ka pretenduar se presidentit Donald Trump është thellësisht i shqetësuar për qytetarët iranianë. Ditë më parë edhe Kongresi amerikan ka miratuar një rezolutë në mbështetje të elementëve destruktive të trazirave në Iran. Populli iranian me një marsh dhe tubim masiv i ka dhënë përgjigje elementëve përgjegjës për trazirat e fundit në vend, duke neutralizuar kështu komplotin e fundit të armiqve të Iranit.

Advertisements