Breaking News

Afati i fundit për dorëzimin e terroristëve në Siri

Grupi terrorist “Ushtria e Lirë Siriane” duke vendosur një afat për terroristët e vendosur në rrethinat perëndimore të Da’ra, ka kërkuar nga ata që të dorëzohen.

Grupet e lidhur me Ushtrinë e Lirë Siriane, të trajnuar dhe mbështetur nga Shtetet e Bashkuara, njoftuan se po qëllonin personat e armatosur të lidhur me grupet ISIS në zonën Houz al-Jermuk, të vendosur në periferinë perëndimore të Da’ra, ndërsa atyre u kanë dhënë një afat kohor për t’u ndarë nga këto grupe dhe për të dorëzuar armët. Në deklaratën e këtyre grupeve thuhet se personat të cilët dorëzohen deri ët martën, ata do të shpallen të pafajshëm! Po ashtu në këtë deklaratë thuhet se të gjitha grupet e lidhura me ISIS në këtë rajon, janë pjesë të këtij afati. Kjo është ndërsa grupi i ashtuquajtur Ushtria e Lirë Siriane është një grup terrorist i mbështetur nga Shtetet e Bashkuara. Më parë, pati njoftime për përplasje mes grupeve terroriste në Siri.

Advertisements