Breaking News

Plagosen më shumë se 150 palestinezë nga forcat izraelite

Forcat e regjimit sionist duke sulmuar zona të ndryshme të rajonit BPLJ kanë plagosur të paktën 150 palestinezë, thuhet në një njoftim të Gjysmë Hënës së Kuqe palestineze.

Sipas këtij njoftimi përleshje mes palestinezëve dhe forcave sioniste ka pasur në BPLJ, në qytetin Kods dhe në zonat kufitare me Rripin e Gazës. Nga përleshjet e fundit mes palestinezëve dhe sionistëve, forcat sioniste kanë arrestuar disa të rinj palestinez në qytetin Khalil dhe kanë shtuar praninë e tyre në pjesën e vjetër të qytetit Jerusalem. Vlen të theksohet se menjëherë pas shpalljes së Jerusalemit si kryeqytet të regjimit sionist nga ana e presidentit amerikan Donald Trump, në Palestinë dhe në shumë vende të botës janë organizuar protesta në mbështetje të Kodsit dhe kundër këtij vendimi të presidentit amerikan.

 

Advertisements