Breaking News

Shqipëri o jetëgjatë

Shqipëri, o jetëgjatë,

ty të kemi mëmë e atë

dhe për ty do të luftojmë

gjersa të të trashëgojmë.

Për ty të gjithë, ditë dhe natë,

mendohemi gjerë e gjatë,

ti kurrë s’prishesh, s’shkretohesh,

as drobitesh, as rrëgjohesh,

më ke gjithë bukuritë

e të tëra mirësitë,

ke fusha me lule shumë.

lumenj të mëdhenj pa gjumë,

male të lart’ e të veshura,

buzën e detit të qeshur,

Më je dritëz në dritë

me të gjitha mirësitë.

……………………………..

Shqipëri, të qofsha falë,

të kam mëmë e më ke djalë.

Advertisements