Breaking News

Lavrov: Marrëveshja bërthamore e Iranit është në rrezik

Ministri i jashtëm rus ka paralajmëruar për intensifikimin e tensioneve në Lindjen e Mesme dhe për ndikimin e tyre në marrëveshjet ndërkombëtare, veçanërisht marrëveshjen bërthamore iraniane.

Ministri i jashtëm rus Sergei Lavrov, duke folur në një takim të Këshillit rus për Çështjet Ndërkombëtare sot, shprehu shqetësim rreth tensioneve në rajonin e Gjirit Persik. Ai tha se tensionet në Lindjen e Mesme nuk paraqesin shqetësim vetëm n raportet me Iranin por edhe midis vendeve arabe.

Advertisements