Breaking News

Shkëmbim batutash në Twitter

Presidenti amerikan ka shkëmbyer batuta me kreun e Koresë së veriut. Kim Jung Un e ka quajtur presidentin amerikan një plak.

Në reagim ndaj këtij mesazhi presidenti Donald Trump ka thënë se unë atë kurrë nuk e kam quajtur i shëndoshë megjithatë nuk kam hequr dorë nga përpjekja për miqësi me të. Trump ka reaguar ndaj mesazheve të Kim Jun Un në Twitter dhe ka thënë se ka të drejtë të mbrohet nga deklaratat ofenduese të kreut të Koresë së Veriut.

Advertisements