Breaking News

26 persona të vrarë dhe 9 të plagosur gjatë sulmeve të Arabisë Saudite në një treg në Jemen

Sulmet e avionëve luftarakë të Arabisë Saudite në një treg në provincën Sa’de të Jemenit, kanë vrarë 26 persona dhe kanë plagosur 9 persona.

Kanali televiziv Al Mejadin njoftoi se sulmet e avionëve luftarakë të Arabisë Saudite në një hotel në rajonin Sahar në provincën Sa’de në veri të Jemenit, kanë shkaktuar vrasjen e 26 personave dhe plagosjen e 9 personave të tjerë. Operacionet për heqjen e gërmadhave për zbulimin e kufomave po vazhdojnë akoma dhe ekziston mundësia për shtimin e numrit të viktimave. Edhe natën e kaluar avionët luftarakë të Arabisë Saudite kanë sulmuar një zonë në jug të Sanas ku kanë vrarë 8 civilë jemenas dhe kanë plagosur 25 të tjerë.

Advertisements